Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Підсумки роботи Служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго» за перше півріччя 2018

July 30, 2018

За останнє півріччя спеціалісти Служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго» виявили та задокументували 66 фактів порушень правил користування електричною енергією, по якими складено відповідні Акти та порушникам нараховано до сплати  майже два мільйони гривень.  

За Актами сплачено 1 млн. 863 тис. 87 грн.

За найбільш значними фактами розкрадань електричної енергії з метою можливості відшкодування завданих Товариству збитків на суму майже 8,8 млн тис грн, за заявами служби захисту економіки, слідчими підрозділами ГУНП  розпочато 7 кримінальних проваджень.

Для більш кваліфікованого проведення досудового слідства в територіальних підрозділах поліції ГУНП створено спеціалізовані СОГ  щодо документування фактів розкрадань електричної енергії.

Вжитими заходами  відшкодовано майже 800 тис грн.

Для злагодженості дій та вирішення завдань, пов'язаних із захистом території та окремих об'єктів Товариства, матеріальних цінностей, забезпеченням пропускного та внутрішньооб'єктового режиму та охорони працівників Товариства,  Дирекцією з питань захисту економіки у квітні місяці цього року створено оперативну частину, до складу якої   входить  група  спеціальних операцій.

Працівники ГСО забезпечують  охорону центрального офісу,  перевезення важливих документів, здійснюють супроводження працівників Товариства при ділових зустрічах та під час  службових відряджень, та таке інше.

Нагору